bewaar
Gevulde eieren met forel
Gevulde eieren met forel
bewaar

Gevulde eieren met forel

Misschien wel het allerlekkerste Hollandse borrelhapje! Zoals het 'hoort' met mayonaise en mosterd. Maar als verrassend ingrediënt doen wij forel in de vulling.

25 min. bereiden
41waarderingen

Ingrediënten

12 porties

6

middelgrote eieren

2 el

mayonaise

1 tl

dijonmosterd

125 g

gerookte forelfilet

2 el

verse dille

1 bakje

tuinkers

Dit heb je nodig

  • staafmixer of keukenmachine

  • spuitzak met kartelmondje

Misschien wel het allerlekkerste Hollandse borrelhapje! Zoals het 'hoort' met mayonaise en mosterd. Maar als verrassend ingrediënt doen wij forel in de vulling.

Aan de slag

1

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer ze in de lengte.

2

Haal de eidooiers eruit en doe in de keukenmachine of het bakje van de staafmixer.

3

Leg de gehalveerde eieren op een serveerschaal met de snijkant naar boven.

4

Voeg de mayonaise, mosterd, forel en dille toe aan de eidooiers en maal fijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

5

Schep de vulling in een spuitzak en vul de eieren ermee. Garneer elk ei met wat tuinkers.

variatietipDille smaakt ook heerlijk over gerookte zalm.

Gevulde eieren maken

Instructievideo - 01:40 min.