bewaar
Brunch-garnalencocktail
Brunch-garnalencocktail
bewaar

Brunch-garnalencocktail

Klassiek gerechtje op een feestelijke manier geserveerd. In een tomaatje!

15 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

8 porties

1

middelgroot ei

8

Tasty Tom trostomaten

1

citroen

8 takjes

verse dille

3 el

crème fraîche

90 g

Hollandse garnalen

Klassiek gerechtje op een feestelijke manier geserveerd. In een tomaatje!

Aan de slag

1

Kook het ei in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water. Pel het ei, snijd in kleine stukjes en doe in een kom. Snijd ondertussen het kapje van de tomaten en een dun plakje van de onderkant, zodat ze stevig blijven staan. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel.

2

Rasp de gele schil van de citroen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd 5 takjes dille fijn. Doe de crème fraîche, dille, garnalen en het citroenrasp bij het ei en meng. Breng op smaak met citroensap, peper en eventueel zout. Schep de vulling in de tomaten en garneer met de rest van de dille.

bereidingstipLekker snel? Vul de tomaten met 125 g Hollandse garnalensalade.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.