Noedelsoep met asperges en noten
In een handomdraai een Aziatische maaltijdsoep op tafel. Lekker slank en vol bite.
Ingrediënten
4 personen
350 g
verse groene asperges
200 g
paddenstoelen voor pasta
2 el
roerbakolie
1.5 l
groentebouillon van tablet
300 g
Amoy mix & wok noodles
50 ml
sojasaus
3 el
limoensap
50 g
ongezouten cashewnoten
Aan de slag
Snijd de groene asperges in stukjes van 3 cm. Snijd ook de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olie in de wok. Bak de asperges al omscheppend 4 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog 2 min. mee.
Schenk de bouillon in de wok en breng aan de kook. Voeg de noedels toe en verwarm nog 3 min.
Breng de soep op smaak met peper, de sojasaus en het limoensap. Schep de soep in kommen en bestrooi met de cashewnoten.
Asperges schillen
Instructievideo - 00:45 min.
Noedelsoep met asperges en noten
In een handomdraai een Aziatische maaltijdsoep op tafel. Lekker slank en vol bite.

hoofdgerecht
4 personen
285 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de groene asperges in stukjes van 3 cm. Snijd ook de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olie in de wok. Bak de asperges al omscheppend 4 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog 2 min. mee.
Schenk de bouillon in de wok en breng aan de kook. Voeg de noedels toe en verwarm nog 3 min.
Breng de soep op smaak met peper, de sojasaus en het limoensap. Schep de soep in kommen en bestrooi met de cashewnoten.
variatietip:Ook lekker met reepjes omelet in plaats van cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)350 g verse groene asperges
200 g paddenstoelen voor pasta
2 el roerbakolie
1½ l groentebouillon van tablet
300 g Amoy mix & wok noodles
50 ml sojasaus
3 el limoensap
50 g ongezouten cashewnoten