bewaar
Noedelsoep met asperges en noten
Noedelsoep met asperges en noten
bewaar

Noedelsoep met asperges en noten

In een handomdraai een Aziatische maaltijdsoep op tafel. Lekker slank en vol bite.

15 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

verse groene asperge

200 g

paddenstoelen voor pasta

2 el

roerbakolie

1½ liter

groentebouillon van tablet

300 g

Amoy mix & wok noodles

50 ml

sojasaus

3 el

limoensap

50 g

ongezouten cashewnoten

In een handomdraai een Aziatische maaltijdsoep op tafel. Lekker slank en vol bite.

Aan de slag

1

Snijd de groene asperges in stukjes van 3 cm. Snijd ook de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olie in de wok. Bak de asperges al omscheppend 4 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog 2 min. mee.

2

Schenk de bouillon in de wok en breng aan de kook. Voeg de noedels toe en verwarm nog 3 min.

3

Breng de soep op smaak met peper, de sojasaus en het limoensap. Schep de soep in kommen en bestrooi met de cashewnoten.

variatietipOok lekker met reepjes omelet in plaats van cashewnoten.

Asperges schillen

Instructievideo - 00:45 min.