bewaar
Aardappel-kip-groenteschotel met notensalade
Aardappel-kip-groenteschotel met notensalade
bewaar

Aardappel-kip-groenteschotel met notensalade

Samen met de notensla een bijzonder goed stel.

15 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

zonnebloemolie

600 g

bakaardappeltjes

400 g

kipdijfiletreepjes

800 g

champignon roerbakmix

150 g

veldsla

3 el

sladressing yoghurt

40 g

salade notenmix

200 g

zuivelspread bieslook light

Samen met de notensla een bijzonder goed stel.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappeltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de kip 3 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak nog 4 min. mee.

2

Meng ondertussen de sla met de dressing. Garneer met de notenmix en breng op smaak met peper. Schep de aardappeltjes, het kip-groentemengsel en de roomkaas door elkaar. Serveer met de notensla.

variatietipVervang voor een extra hartige smaak de kipfiletreepjes door gebakken spekblokjes.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Aardappelen bakken

Instructievideo - 02:06 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappel-kip-groenteschotel met notensalade

Samen met de notensla een bijzonder goed stel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig