bewaar
Broodje vissticks met erwtenpuree
Broodje vissticks met erwtenpuree
bewaar

Broodje vissticks met erwtenpuree

Een keer wat anders dan een hamburger? Probeer dit broodje met vissticks.

15 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

zonnebloemolie

12

vissticks

300 g

gesneden witte kool

3 el

blanke rozijnen

4 el

yoghurtdressing bieslook

450 g

diepvries tuinerwten

200 g

zuivelspread bieslook light

4

vloerkadet

75 g

veldsla

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • staafmixer

Een keer wat anders dan een hamburger? Probeer dit broodje met vissticks.

Aan de slag

Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de bevroren vissticks in 12 min. goudbruin. Keer regelmatig. Doe ondertussen de kool met de rozijnen en dressing in een schaal en meng goed door elkaar. Kook de tuinerwten in 4 min. in water met eventueel zout beetgaar. Giet af, doe in een hoge kom en pureer met de staafmixer tot een puree. Roer de zuivelspread erdoor Halveer de broodjes en bestrijk de onderste helften met erwtenpuree. Verdeel er wat veldsla over en leg op elke helft 3 vissticks. Dek af met de bovenste helften van de broodjes. Serveer met de koolsalade en de erwtenpuree en veldsla.

combinatietipJe kunt natuurlijk ook andere witte (of bruine) bollen gebruiken.