
Macaroni met ham, kaas en champignons
Smeuïge macaroni uit de oven met een laagje knapperige kaas.
Ingrediënten
4 personen
300 g
macaroni
500 g
broccoli
2
uien
2 el
traditionele olijfolie
400 g
gesneden champignons
2 el
gedroogde Italiaanse kruiden
150 g
achterham
12 el
ketchup
200 g
geraspte kaas 30+
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30)
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en kook 2 min. in ruim water. Giet af en laat uitlekken. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, champignons en kruiden 4 min. Snijd ondertussen de ham in stukjes.
Meng de ham, ketchup, macaroni en broccoli door de ui en champignons en schep in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak ca. 15 min. in het midden van de oven.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Macaroni met ham, kaas en champignons
Smeuïge macaroni uit de oven met een laagje knapperige kaas.

hoofdgerecht
4 personen
630 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en kook 2 min. in ruim water. Giet af en laat uitlekken. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, champignons en kruiden 4 min. Snijd ondertussen de ham in stukjes.
Meng de ham, ketchup, macaroni en broccoli door de ui en champignons en schep in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak ca. 15 min. in het midden van de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g macaroni
500 g broccoli
2 uien
2 el traditionele olijfolie
400 g gesneden champignons
2 el gedroogde Italiaanse kruiden
150 g achterham
12 el ketchup
200 g geraspte kaas 30+
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30)