bewaar
Macaroni met ham, kaas en champignons
Macaroni met ham, kaas en champignons
bewaar

Macaroni met ham, kaas en champignons

Smeuïge macaroni uit de oven met een laagje knapperige kaas.

15 min. bereiden
15 min. oventijd
308waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

macaroni

500 g

broccoli

2

uien

2 el

traditionele olijfolie

400 g

gesneden champignons

2 el

gedroogde Italiaanse kruiden

150 g

achterham

12 el

ketchup

200 g

geraspte kaas 30+

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30)

Smeuïge macaroni uit de oven met een laagje knapperige kaas.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en kook 2 min. in ruim water. Giet af en laat uitlekken. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, champignons en kruiden 4 min. Snijd ondertussen de ham in stukjes.

2

Meng de ham, ketchup, macaroni en broccoli door de ui en champignons en schep in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak ca. 15 min. in het midden van de oven.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.