bewaar
Kip tandoori met broccoli
Kip tandoori met broccoli
bewaar

Kip tandoori met broccoli

Met kant-en-klare marinade en sausmix is dit oosterse gerecht zó gemaakt!

20 min. bereiden
72waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

winterpeen

500 g

broccoli

300 g

kipfilet

3 el

zonnebloemolie

1 pak

Knorr wereldgerecht kip tandoori

300 ml

kraanwater

125 ml

crème fraîche

Met kant-en-klare marinade en sausmix is dit oosterse gerecht zó gemaakt!

Aan de slag

1

Snijd de broccoli in roosjes en de steel van de broccoli in plakjes. Snijd de winterpeen in blokjes.

2

Snijd de kipfilet in blokjes. Meng de marinademix uit het pak Indiase kip tandoori met 2 el olie. Voeg de kipfilet toe en marineer 5 min. Kook ondertussen de rijst uit hetzelfde pak volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar.

3

Verhit de rest van de olie in een wok en bak de winterpeen 2 min. Voeg de kipfilet toe en bak 2 min. mee. Doe de sausmix uit het pak Indiase kip tandoori en het water erbij en breng al roerend aan de kook. Kook 1 min., voeg de crème fraîche toe en verwarm nog 1 min.

4

Verdeel de rijst over diepe borden. Schep er de kip tandoori bij. Serveer met de broccoli.

variatietipSnijd de broccoli klein en meng door de rijst.