bewaar
Kip tandoori met doperwten
Kip tandoori met doperwten
bewaar

Kip tandoori met doperwten

Dagje Indiaas eten met een gerecht dat íédereen lust, ook de kleinere kinderen.

30 min. bereiden
81waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

gele rijst

380 g

kipfiletblokjes

50 g

ongezouten roomboter

1

ui

1 pakje

mix voor kip tandoori

500 ml

water

1 pak

diepvries tuinerwten

125 ml

crème fraîche

250 g

cherrytomaten

Dagje Indiaas eten met een gerecht dat íédereen lust, ook de kleinere kinderen.

Aan de slag

1

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de kipfilet droog met keukenpapier.

2

Snijd de ui in partjes. Verhit de boter in een wok en fruit de ui 3 min. Schep de kipblokjes erbij en bak deze op hoog vuur in ca. 6 min. bruin. Voeg het water en de mix voor kip tandoori toe en breng al roerend aan de kook. Voeg de tuinerwten toe en laat deze al roerend ontdooien. Halveer de tomaten. Roer de crème fraîche en de cherrytomaten erdoor en verwarm nog 1 min.

3

Serveer de kip tandoori met de gele rijst.