bewaar
Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst
Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst
bewaar

Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst

Zo zie je tagliatelle niet vaak: met vegetarische worst én rucolasaus

15 min. bereiden
103waarderingen

Ingrediënten

4 personen

125 ml

crème fraîche

125 g

rucola

500 g

diepvries sugarsnaps

350 g

verse tagliatelle

210 g

vegetarische braadworst

4 el

traditionele olijfolie

Dit heb je nodig

  • staafmixer of keukenmachine

Zo zie je tagliatelle niet vaak: met vegetarische worst én rucolasaus

Aan de slag

1

Maal de helft van rucola en de crème fraîche met de staafmixer of in de keukenmachine tot een saus. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de sugarsnaps beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de helft van olie in een hapjespan en bak de worsten in 3 min. goudbruin. Neem de worsten uit de pan en snijd in plakjes van een 1/2 cm breed. Verwarm ondertussen de rucolasaus in het achtergebleven braadvet op middelhoog vuur.

3

Meng de worst, pasta en sugarsnaps erdoor. Neem van het vuur en meng de rest van de rucola en olie erdoor.