bewaar
Pastaschotel met prei en garnalen
Pastaschotel met prei en garnalen
bewaar

Pastaschotel met prei en garnalen

Fifty-fifty: eerst zelf koken, en vervolgens doet de oven de rest.

20 min. bereiden
20 min. oventijd
172waarderingen

Ingrediënten

2 personen

200 g

penne

250 g

cherrytomaten

1

prei

1 el

verse dille

49 g

Maggi mix voor kaassaus

2 el

traditionele olijfolie

150 g

seabob garnalen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm)

Fifty-fifty: eerst zelf koken, en vervolgens doet de oven de rest.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Was ondertussen de prei en snijd deze in ringen. Halveer de cherrytomaten en snijd de dille fijn. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de dille toe en breng op smaak met peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak de prei 2 min. Voeg de tomaten toe en bak 2 min. mee.

3

Schep de pasta, helft van de kaassaus en de garnalen erdoor. Doe de pasta in de ovenschaal. Schenk de rest van de kaassaus erover. Bak de pastaschotel in de oven in ca. 20 min. goudbruin.

bereidingstipWeinig tijd? Bak de pastaschotel in enkele minuten onder de hete ovengrill goudbruin.