bewaar
Artisjokdip
Artisjokdip
bewaar

Artisjokdip

Bijzondere dip met artisjok, bieslook, mayonaise, kaas en knoflook.

10 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

mayonaise

200 g

artisjokharten

½ teen

knoflook

25 g

Pecorino Romano

12½ g

bieslook

Bijzondere dip met artisjok, bieslook, mayonaise, kaas en knoflook.

Aan de slag

Snijd de bieslook fijn. Pureer de kaas, de helft van de bieslook, knoflook, artisjokharten, mayonaise en peper met een staafmixer. Schep de dip in een potje en bestrooi met de rest van de bieslook.

combinatietipLekker met grissini. Zie het recept elders op ah.nl/allerhande.

bewaartipJe kunt de dip 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgesloten in de koelkast.