Artisjokdip
Bijzondere dip met artisjok, bieslook, mayonaise, kaas en knoflook.
95 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 el
200 g
½ teen
25 g
12.5 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2013 nr. 12 - Kerst lukt!
Snijd de bieslook fijn. Pureer de kaas, de helft van de bieslook, knoflook, artisjokharten, mayonaise en peper met een staafmixer. Schep de dip in een potje en bestrooi met de rest van de bieslook.
- combinatietipLekker met grissini. Zie het recept elders op ah.nl/allerhande.
- bewaartipJe kunt de dip 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgesloten in de koelkast.
Artisjokdip
Bijzondere dip met artisjok, bieslook, mayonaise, kaas en knoflook.

bijgerecht
4 personen
95 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bieslook fijn. Pureer de kaas, de helft van de bieslook, knoflook, artisjokharten, mayonaise en peper met een staafmixer. Schep de dip in een potje en bestrooi met de rest van de bieslook.
combinatietip:Lekker met grissini. Zie het recept elders op ah.nl/allerhande.
bewaartip:Je kunt de dip 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgesloten in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el mayonaise
200 g artisjokharten
½ teen knoflook
25 g Pecorino Romano
12½ g bieslook




