bewaar
Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
bewaar

Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle

15 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

100 g

groene tagliatelle

2

tomaten

1½ eetlepel

boter of margarine

2 theelepels

vloeibare kruidenbouillon

1 theelepel

tijm

100 g

varkensfricandeau

Aan de slag

In pan water aan de kook brengen. Tagliatelle toevoegen en in 8 à 10 minuten beetgaar koken. Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden. In pan boter verhitten en bouillon, tijm en ca. 1/2 dl water erdoor roeren. Plakjes varkensfricandeau in jus leggen en ca. 2 minuten zachtjes verwarmen. Tagliatelle afgieten en op bord leggen. Plakjes fricandeau met jus en tomatenplakjes ernaast leggen