bewaar
Varkensfricandeau met appelsaus
Varkensfricandeau met appelsaus
bewaar

Varkensfricandeau met appelsaus

40 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

8 personen

2 stukken

varkensfricandeau

zout en peper

75 g

boter

2

uien

1 grote

appel

1 eetlepel

citroensap

1 theelepel

majoraan

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Aan de slag

Varkensfricandeau bestrooien met zout en peper. Boter verhitten en fricandeau in ca. 5 minuten rondom bruinbakken. Ui toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes meebakken. Langs rand van pan 11/2 dl water erbij schenken en fricandeau in 30 minuten zachtjes gaar stoven. Met staafmixer ui door jus pureren. Appelblokjes, citroensap en majoraan door jus roeren en ca. 2 minuten zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Vlees in dunne plakken snijden en dakpansgewijs op platte schaal leggen. Saus apart erbij geven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkensfricandeau met appelsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig