bewaar
Boerenroerei met oude kaas
Boerenroerei met oude kaas
bewaar

Boerenroerei met oude kaas

Dit roerei is zacht van smaak door de karnemelk. Kerriepoeder en oude kaas zorgen voor een hartig tintje.

15 min. bereiden
79waarderingen

Ingrediënten

4 personen

25 g

ongezouten roomboter

200 g

gesneden champignons

400 g

Hollandse wokgroente

6

Van Beek eieren

200 ml

karnemelk

2 tl

kerriepoeder

200 g

oude kaasblokjes

8 sneetjes

volkorenbrood

Dit roerei is zacht van smaak door de karnemelk. Kerriepoeder en oude kaas zorgen voor een hartig tintje.

Aan de slag

1

Verhit de boter in een koekenpan en bak de wokgroente en champignons 4 min. Klop ondertussen de eieren los met de karnemelk, kerriepoeder, peper en eventueel zout. Meng de kaas door de groenten. Schenk het eimengsel erover. Bak het ei al omscheppend met een spatel op middelhoog vuur in 5 min. net gaar.

2

Leg het brood op de borden en schep het roerei erop.

variatietipWil je een pittig roerei? Vervang de kerriepoeder dan door hot currypoeder.
combinatietipLekker met wat peterselie erover.

Roerei maken

Instructievideo - 01:12 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Boerenroerei met oude kaas

Dit roerei is zacht van smaak door de karnemelk. Kerriepoeder en oude kaas zorgen voor een hartig tintje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig