Snelle ovenpasta met broccoli en spekreepjes

Deze pasta ovenschotel kost maar 15 minuten van je tijd. De oven doet de rest!

565 kcal

15 min. bereiden, 15 min. oventijd

4/5

(458)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • rechthoekige ovenschaal (20 x 30 cm)


2017 nr. 10 - Herfsthelden

2017 week 41-42 - 2017 week 41-42

Mini magazine DOE MAAR LEKKER DUURZAAM - Mini magazine DOE MAAR LEKKER DUURZAAM

Allerhande Box week 49 2016 - Allerhande Box week 49 2016

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes. Kook de penne in ruim water met eventueel zout 5 min. Voeg de laatste 2 min. de broccoli toe. Giet de pasta en broccoli af.

  2. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekreepjes 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de uien in halve ringen. Voeg toe aan de spekreepjes en bak 3 min. Voeg de passata toe en verwarm nog 1 min.

  3. Schep de pasta met broccoli en 80 kaas (voor 4 personen) door de saus en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep in de ovenschaal en bestrooi met de rest van de kaas kaas. Bak ca. 15 min. in het midden van de oven en serveer.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Wat vond je van dit recept?

Snelle ovenpasta met broccoli en spekreepjes

Deze pasta ovenschotel kost maar 15 minuten van je tijd. De oven doet de rest!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig