Avatar

Eigen recept van... Sandra Zuidema

Sriracha chilisaus (Thaise chilisaus)

Anders, Bijgerecht, 20 personen, Voorbereidingstijd 5 minuten, Bereidingstijd 30 minuten, Thais

Laatst aangepast: 07 dec. 2014, 10:04 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gr rode pepers
  • 4 tenen knoflook
  • 250 ml witte azijn
  • 1 eetl zout
  • 1 eetl palmsuiker

Materialen

  • Staafmixer, zeef, glazen potje/flesje

Bereiden

Snijd de pepers en knoflook in stukjes. Breng alle ingrediƫnten aan de kook en laat het mengsel zachtjes koken tot de pepers etc. gaar zijn. Maal de saus fijn, giet hem door een zeef en laat hem nog even doorkoken tot hij nog wat ingedikt is. Proef op zuur, zout en zoet. Giet de saus kokendheet in het potje.

Bronvermelding

Sandra Zuidema

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.