Pa­pri­ka­wraps met to­nijn­sa­la­de & ap­pel

Receptvideo - 00:22 min.

Is ‘Wat eten we vandaag?’ bij jou ook altijd de vraag? Deze wraps met tonijnsalade en appel breken zo lekker de week. Het is behoorlijk makkelijk koken met maar 5 ingrediënten in je boodschappenmandje. Oh, en hadden we al gezegd dat deze snelle wraps in 15 minuten op tafel staan? Bonus: de tortilla’s zijn gemaakt van paprika en chili, dus je krijgt nog verborgen groenten binnen ook.

INGREDIËNTEN

  • 2 blikjes Skipjack tonijn in olijfolie (à 142 g, Fish Tales)
  • 300 g rauwkost radijsmix
  • 4 el citroen­mayonaise
  • 2 friszure appels (bijv. Jazz)
  • 4 paprika & chili tortilla’s (No Fairytales)


Tonijnsalade maken
Laat 2 blikjes Skipjack tonijn in olijfolie (à 142 g, Fish Tales) uitlekken, maar vang 1 el van de olie op. Meng de tonijn en opgevangen olie met 300 g rauwkost radijsmix en 4 el citroen­mayonaise, peper en zout.

Appels snijden
Was 2 friszure appels (bijv. jazz), snijd ze elk ongeschild in 4 parten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.

Wraps met tonijn maken
Verwarm 4 paprika & chili tortilla’s (No Fairytales) volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel over de borden en verdeel de tonijnsalade en appelstukjes erover.

Lees meer

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.