bewaar
Paprikawraps met tonijnsalade & appel
Paprikawraps met  tonijnsalade & appel
bewaar

Paprikawraps met tonijnsalade & appel

Tonijn en appel zijn voor elkaar gemaakt. Nu nog in een wrap rollen en klaar is je picknick!

15 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

284 g

skipjack tonijn in olijfolie

300 g

rauwkost radijsmix

4 el

citroenmayonaise

2

Jazz appels

4

No Fairytales paprika & chili tortilla's

Tonijn en appel zijn voor elkaar gemaakt. Nu nog in een wrap rollen en klaar is je picknick!

Aan de slag

1

Laat de tonijn uitlekken, maar vang 1 el van de olie op (per 4 personen). Meng de tonijn en opgevangen olie met de rauwkost en de citroen-mayonaise, peper en zout. Was de appels, snijd ze elk ongeschild in 4 parten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.

2

Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel over de borden en verdeel de tonijnsalade en appelstukjes erover.