Wrap met tonijnsalade met appel en paprika
Wrap met tonijnsalade met appel en paprika
bewaar
bewaar

Wrap met tonijnsalade met appel en paprika

Tonijnsalade en appel vormen een heerlijke combinatie weer elk kind vrolijk van wordt. Een feestje in de broodtrommel, vooral als je er deze wrap met tonijnsalade, appel en paprika van maakt.

10 min. bereiden
7waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de rode ui. Maak de rode paprika schoon en snijd in reepjes. Snijd de elstar-appel in blokjes van een ½ cm. Snijd de platte peterselie fijn. Laat de tonijnstukken in olijfolie uitlekken, vang de olie op. Meng in een kom de tonijn met 1 el van de opgevangen olie (per 4 personen) en de yogonaise. Meng de rode ui, appel en peterselie erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Besmeer de tortilla’s met de tonijnsalade en verdeel de paprika erover. Rol strak op en snijd elke wrap in 8 stukken.

vegatipVervang de tonijn door een plantaardig alternatief voor tonijn.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wrap met tonijnsalade met appel en paprika

Tonijnsalade en appel vormen een heerlijke combinatie weer elk kind vrolijk van wordt. Een feestje in de broodtrommel, vooral als je er deze wrap met tonijnsalade, appel en paprika van maakt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig