Recepten met AH Vrij van gluten producten
Recepten met AH Vrij van gluten producten

Recepten met AH Vrij van gluten producten

Alle recepten met producten van AH Vrij van gluten op een rijtje. Van pizza en brood tot cake en taart.

Glutenvrij kaas-kruidenbrood
Glutenvrij kaas-kruidenbrood

Glutenvrij kaas-kruidenbrood

Ingrediënten

8 porties

350 ml

halfvolle melk

450 g

AH Vrij van gluten broodmix wit

1 tl

zout

30 g

ongezouten roomboter

3 el

kruidenboterkruiden

100 g

ricotta

7 g

gedroogde gist

180 g

Taleggio kaas

Dit heb je nodig

  • cakevorm 30 cm

  1. Doe alle ingrediënten behalve de taleggio in een mengkom en mix met een handmixer 5 min. Snijd de taleggio met korst in stukjes van 1 cm en kneed voorzichtig door het deeg. Vet de cakevorm in met boter en verdeel het deeg erover. Dek de vorm af met vershoudfolie en laat 1 uur rijzen op een warme, tochtvrije plek.
  2. Verwarm ondertussen de oven voor op 230 °C. Verwijder de folie en bak het brood in ca. 40 min. onder in de oven gaar. Dek het na 20 min. losjes af met aluminiumfolie. Neem uit de oven en laat op een rooster 30 min. afkoelen. Snijd na 15 min. de randen los, neem het brood uit de vorm, laat verder afkoelen en serveer.