Aantal personen
50 gram gedroogde abrikozen
gedroogde abrikozen
250 gram muesli
muesli
50 gram gedroogde cranberry's
gedroogde cranberry's
50 gram rozijnen
rozijnen
2 middelgrote eieren
middelgrote eieren
1 theelepel bakpoeder
bakpoeder
150 gram vloeibare honing
vloeibare honing
50 gram ongezouten roomboter
ongezouten roomboter
bakpapier
brownievorm (28 x 18 cm)
Verwarm de oven voor op 175 °C. Bekleed de brownievorm met bakpapier. Snijd de abrikozen in stukjes en doe met de muesli, cranberry’s en rozijnen in een kom. Meng de eieren en bakpoeder erdoor. Verhit de honing met de boter tot deze is gesmolten en meng door de muesli. Schep in de bakvorm. Druk aan en bak ca. 25 min. in het midden van de oven.
Laat in 2 uur afkoelen in de vorm en snijd dan in 14 repen. Bewaar in een afgesloten trommel.