bewaar
Mueslirepen
Mueslirepen
bewaar

Mueslirepen

Met deze repen kom je de middag door!

15 min. bereiden
25 min. oventijd
2 uur wachten
78waarderingen

Ingrediënten

12 personen

50 g

gedroogde abrikozen

250 g

muesli

50 g

gedroogde cranberry's

50 g

rozijnen

2

middelgrote eieren

1 tl

bakpoeder

150 g

vloeibare honing

50 g

ongezouten roomboter

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • brownievorm (28 x 18 cm)

Met deze repen kom je de middag door!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 175 °C. Bekleed de brownievorm met bakpapier. Snijd de abrikozen in stukjes en doe met de muesli, cranberry’s en rozijnen in een kom. Meng de eieren en bakpoeder erdoor. Verhit de honing met de boter tot deze is gesmolten en meng door de muesli. Schep in de bakvorm. Druk aan en bak ca. 25 min. in het midden van de oven.

2

Laat in 2 uur afkoelen in de vorm en snijd dan in 14 repen. Bewaar in een afgesloten trommel.

tip

algemeenDe mueslirepen zijn in een luchtdichte trommel 1 week houdbaar.

Mueslirepen

Instructievideo - 02:44 min.