bewaar
Mueslirotsjes
Mueslirotsjes
bewaar

Mueslirotsjes

Van dit verantwoorde tussendoortje kun je er gerust een extra nemen.

15 min. bereiden
10 min. oventijd
9waarderingen

Ingrediënten

20 porties

4 el

vloeibare honing

2 el

ongezouten roomboter

75 g

dadels zonder pit

2 el

sinaasappeljam

150 g

krokante muesli vruchten en noten

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Van dit verantwoorde tussendoortje kun je er gerust een extra nemen.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwarm de honing in een steelpan tot het dunner wordt. Voeg de boter toe en laat al roerend smelten.

2

Snijd de dadels fijn. Meng samen met de sinaasappeljam en het honing-botermengsel door de muesli. Schep met twee lepels hoopjes van ca. 1 cm hoog op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. goudbruin. Laat de mueslirotsjes helemaal afkoelen. Lekker!

bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.