0.00
Totaalbedrag winkelmand €0.00
menu
Gegrilde-kakikrans met burrata
Carbonara-kaasfondue met paarse bloemkool
Zeebaars met vongole en nduja
Beef Wellington in croissantdeeg met gouden glühweinjus
Campari-grapefruitsorbet met stoofpeer
Pittige bonenstoof met spitskool en witte kaas
Risotto met winterpeen, oesterzwam en Parmezaanse kaas
Gnocchi met zwarte knoflook en paddenstoelen van Veggilaine
Risotto met zwarte knoflook, spinazie, shiitake en gepocheerd ei
Arancini met gehakt en jalapeño van London Loy
'Orata alla Siciliana' (gegrilde dorade)
Insalata di peperoni (gegrilde-paprikasalade)
Olive all'ascolane (gefrituurde olijven)
Pollo al forno con patate
Insalata ravioli caprese
Hartige pompoentaart met gorgonzola en walnoten
Bruine bonen met rijst en kip van London Loy
Orzosalade met asperges, nectarines en burrata
Kleurrijke couscoussalade met gegrilde paprika
Gele courgettegazpacho
Gegrilde zalm met citroen-botersaus, zeekraal en risotto
Pasta vongole (advertorial)
Mosselpakketje met gegrilde prei van de BBQ (advertorial)
Volkorenwafels met gepocheerd ei en avocado
Glutenvrije wafels met spinazie en gepocheerd ei
Mayonaise van gekookte eieren
Truffelrisotto
Witte-bonendip met cottagecheese en chili crisp
Zalmkrans met poma-dressing
Vitello tonnato met kerstboomtoast en balsamicoparels
Open ravioli met coquilles en glitter-botersaus
Coquilles met sinaasappel-beurre blanc van Michiel
Kaasplank-fondue
Nashipeer-kokos eton mess
Vegan open ravioli met koningsoesterzwam en rodebietensaus van Hugo Kennis
Risotto met plantaardige zalm en zeekraal