0.00
Totaalbedrag winkelmand €0.00
menu
Ribroast met geroosterde krieltjes
Gestoofde eendenbout met linzen en parmezaancrunch
Surf en turf met bloemkoolpuree
Buikspek uit de slowcooker
Pulled pork van de bbq
Lamsrack van de BBQ
Bavette van de BBQ
Diamanthaas van de BBQ
Gevulde kalkoen met hot honey en geglaceerde worteltjes
Hertenstoof met pistache-sinaasappelsalsa
Bavette met miso-peperroomsaus en bimi
Tomahawk met kruidenboter en geroosterde aardappeltjes
Diamanthaas met truffeljus
Shortribs met baharat
Lamsrack met rozemarijn en zoete aardappelpuree
Lamshaasjes met pastinaak en granaatappel
Kwartel met spek en cranberrycompote
Gebraden hertenfilet met rodekool
BBQ tri-tip met whipped kruidenboter
Procureur van de BBQ met jalapeñosalsa
Iberico ribfingers met sojaglaze van de BBQ
Diamanthaas van de BBQ met citroen-kappertjesboter
Buikspek van de BBQ met ananassaus
Gestoofde eendenbout met polenta en rodekoolsalade
Côte de boeuf met Café de Paris boter
Côte de boeuf met koffie-speculaaskruidenrub
Flank steak pinwheels (gevulde bavetterollade) van Jord Althuizen
Gekruide côte de boeuf met 'Vietnamese' salsa
Ossenhaas met rodewijnsaus & zoete-aardappelstamppot met waterkers
Bavette met gegrilde asperges en zoete-aardappelchips
Entrecote met quattro formaggio-topping
Bavette BBQ met chimichurri
'Marokkaanse' lamsbout
Ribeye-roll uit de oven met kruidenboter
Struisvogelfilet met boter-kappertjessaus
Kalkoen met appel-salie-pecannotenvulling