Aardappel-champignonschotel met kaas

Rijkgevulde schotel met op en top Hollandse ingrediënten als ham, kaas en aardappel.

590 kcal

15 min. bereiden, 30 min. oventijd

2.5/5

(364)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm)


2013 nr. 11 - Oven aan!

Aan de slag

  1. Snipper de ui, snijd de champignons in kwarten en de paprika in ringen. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de champignons toe en bak 4 min. mee. Vet de ovenschaal in met olie. Meng de hamblokjes en krieltjes door de champignons en schep in de ovenschaal. Verdeel de paprikaringen en vervolgens de saus erover. Bestrooi met de kaas.

  3. Bak de aardappel-champignonschotel in de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

  • variatietipVervang voor een vegetarische variant de hamblokjes door 180 g tofu roerbak­gehakt (schaal).
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Wat vond je van dit recept?

Aardappel-champignonschotel met kaas

Rijkgevulde schotel met op en top Hollandse ingrediënten als ham, kaas en aardappel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig