Kerriestamppot met hamburgers
485 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 kilo
600 g
1
5 eetlepels
2 eetlepels
2 schaaltjes
200 ml
4 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 30-31 - 2002 week 30-31
Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Kool schoonmaken en in repen snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 eetlepels boter verhitten. Ui met kerrie ca. 2 minuten bakken. Kool toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Intussen in koekenpan rest van boter verhitten. Hamburgers bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Aardappels stampen. Kool en melk door aardappels scheppen tot smeuïge stamppot. Stamppot serveren met hamburgers en saus.
Kerriestamppot met hamburgers

hoofdgerecht
4 personen
485 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Kool schoonmaken en in repen snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 eetlepels boter verhitten. Ui met kerrie ca. 2 minuten bakken. Kool toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Intussen in koekenpan rest van boter verhitten. Hamburgers bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Aardappels stampen. Kool en melk door aardappels scheppen tot smeuïge stamppot. Stamppot serveren met hamburgers en saus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kilo aardappels
600 g Chinese kool
1 ui
5 eetlepels boter of margarine
2 eetlepels kerriepoeder
2 schaaltjes vegetarische hamburgers
200 ml melk
4 eetlepels shasliksaus




