bewaar
Kerriestamppot met hamburgers
Kerriestamppot met hamburgers
bewaar

Kerriestamppot met hamburgers

30 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kilo

aardappels

600 g

Chinese kool

1

ui

5 eetlepels

boter of margarine

2 eetlepels

kerriepoeder

2 schaaltjes

vegetarische hamburgers

2 dl

melk

4 eetlepels

shasliksaus

Aan de slag

Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Kool schoonmaken en in repen snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 eetlepels boter verhitten. Ui met kerrie ca. 2 minuten bakken. Kool toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Intussen in koekenpan rest van boter verhitten. Hamburgers bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Aardappels stampen. Kool en melk door aardappels scheppen tot smeuïge stamppot. Stamppot serveren met hamburgers en saus.