Zoe­te ge­hakt­bal­le­tjes

Met de Indonesische smaken van ketjap manis en fijngehakte pinda's

(38) waardeer
bijgerecht Met de Indonesische smaken van ketjap manis en fijngehakte pinda's 4 personen
3 38

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Hak de pinda's. Meng het gehakt met de ketjap manis en pinda's.
  2. Maak van het gehakt 2 balletjes per persoon. Verhit de olie op middelhoog vuur en bak de balletjes in 10 min. goudbruin en gaar.

combinatietip:

Lekker bij boerenkoolstamppot en andijviestamppot.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 320 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 585 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Zoete gehaktballetjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zoe­te ge­hakt­bal­le­tjes

1
1
  • 2 el gezouten pinda's

Hak de pinda's.

2
2
  • 2 el ketjap manis
  • 300 g half om half gehakt

Meng het gehakt met de ketjap manis en pinda's.

3
3

Maak van het gehakt 2 balletjes per persoon.

4
4
  • 2 el traditionele olijfolie

Verhit de olie op middelhoog vuur en bak de balletjes in 10 min. goudbruin en gaar.

combinatietip:

Lekker bij boerenkoolstamppot en andijviestamppot.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.