Kabeljauwschotel met spekjes
600 kcal
20 min. bereiden, 30 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1 duopakje
3
1 zakje
1 schaaltje
1 duopak
125 ml
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 26-27 - 2002 week 26-27
Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. In koekenpan spekreepjes zachtjes bakken. Uien pellen en in dunne ringen snijden. Bieslook fijnknippen. Kabeljauw in stukken verdelen. Ovenschaal invetten. In schaal achtereenvolgens helft van aardappels, helft van uiringen, helft van bieslook helft van spekreepjes en alle kabeljauw leggen. Vis bestrooien met rest van bieslook en viskruiden (uit verpakking). Over vis achtereenvolgens rest van spek, uien en aardappels verdelen. Slagroom erover schenken. Schotel in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en bruin laten worden.
Kabeljauwschotel met spekjes

hoofdgerecht
4 personen
600 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. In koekenpan spekreepjes zachtjes bakken. Uien pellen en in dunne ringen snijden. Bieslook fijnknippen. Kabeljauw in stukken verdelen. Ovenschaal invetten. In schaal achtereenvolgens helft van aardappels, helft van uiringen, helft van bieslook helft van spekreepjes en alle kabeljauw leggen. Vis bestrooien met rest van bieslook en viskruiden (uit verpakking). Over vis achtereenvolgens rest van spek, uien en aardappels verdelen. Slagroom erover schenken. Schotel in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en bruin laten worden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 duopakje magere spekblokjes
3 uien
1 zakje verse bieslook
1 schaaltje kabeljauwfilet
0 boter of margarine om in te vetten
1 duopak aardappelschijfjes
125 ml slagroom
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter




