Kabeljauwschotel met spekjes

600 kcal

20 min. bereiden, 30 min. wachten

3.1/5

(82)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter


2002 week 26-27 - 2002 week 26-27

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. In koekenpan spekreepjes zachtjes bakken. Uien pellen en in dunne ringen snijden. Bieslook fijnknippen. Kabeljauw in stukken verdelen. Ovenschaal invetten. In schaal achtereenvolgens helft van aardappels, helft van uiringen, helft van bieslook helft van spekreepjes en alle kabeljauw leggen. Vis bestrooien met rest van bieslook en viskruiden (uit verpakking). Over vis achtereenvolgens rest van spek, uien en aardappels verdelen. Slagroom erover schenken. Schotel in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en bruin laten worden.

Wat vond je van dit recept?

Kabeljauwschotel met spekjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig