Pastasalade met bacon
Goed vooraf te maken. Handig én lekker voor de picknick!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g fusilli
- 115 g bakbacon (pakje)
- 2 tomaten
- 3 bosuien
- 100 g oude kaas (stuk)
- 6 el yoghurtdressing (fles)
- 300 g rauwkost paprikamix
Advertentie
Bereiden
Kook de fusilli volgens aanwijzingen op de verpakking beetgaar en laat afkoelen onder koud stromend water. Snijd de bacon in stukjes en bak uit in een koekenpan zonder olie of boter. Snijd de tomaten in partjes en snijd de bosuitjes in ringetjes. Snijd de kaas in blokjes. Meng de fusilli, rauwkost en tomaten met de dressing en verdeel de bacon, bosuitjes en de stukjes kaas erover.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 520 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 61 g
-
vet 19 g
waarvan verzadigd 8 g - natrium 1.140 mg
- vezels 5 g
Ook te zien in
Pastasalade met bacon
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pastasalade met bacon
- 300 g fusilli
Kook de fusilli volgens aanwijzingen op de verpakking beetgaar en laat afkoelen onder koud stromend water.
- 115 g bakbacon
Snijd de bacon in stukjes en bak uit in een koekenpan zonder olie of boter.
- 2 tomaten
- 3 bosuien
- 100 g oude kaas
Snijd de tomaten in partjes en snijd de bosuitjes in ringetjes. Snijd de kaas in blokjes.
- 6 el yoghurtdressing
- 300 g rauwkost paprikamix
Meng de fusilli, rauwkost en tomaten met de dressing en verdeel de bacon, bosuitjes en de stukjes kaas erover.