bewaar
Fris­se gar­na­len­roer­bak met pak­soi
Fris­se gar­na­len­roer­bak met pak­soi
bewaar

Fris­se gar­na­len­roer­bak met pak­soi

Deze wokschotel met knoflookgarnalen en limoengras smaakt lekker fris.

20 min. bereiden
166waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

1 el

sesamzaad

1 struik

paksoi

1

rode ui

2 el

zonnebloemolie

400 g

verse wokgarnalen met knoflook

150 ml

original wok lemongrass in fles

Deze wokschotel met knoflookgarnalen en limoengras smaakt lekker fris.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

3

Snijd de ui in halve ringen en de paksoi in reepjes. Verhit de olie in een wok. Roerbak de ui en paksoi 3 min. Voeg de garnalen toe en roerbak nog 2 min. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min.

4

Schep de rijst in kommen. Schep er de garnalenroerbak op en bestrooi met het sesamzaad.

tip

variatietipVervang de garnalen ook eens door blokjes zalm- of kipfilet.