bewaar
Foeyonghai met ham
Foeyonghai met ham
bewaar

Foeyonghai met ham

30 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

witte rijst

½

bamipakket

4 eetlepels

zonnebloemolie

4

viergranen scharreleieren

1 pak

mix voor foo yong hai

1 duopakje

hamreepjes

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Peper (uit bamipakket) schoonmaken en in reepjes snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten. Bamigroente ca. 5 minuten bakken. Intussen eieren loskloppen met omeletmix (uit pak) en 75 ml water. Rest van olie verhitten in koekenpan. Van eimengsel 4 omeletten bakken. Hamreepjes toevoegen aan bamigroente en door en door verwarmen. Saus bereiden van sausmix (uit pak) volgens gebruiksaanwijzing. Groentemengsel op omeletten scheppen en dubbelvouwen. Omeletten serveren met saus en rijst.