Rijst­wa­fel met kip­sa­la­de

(15) waardeer
voorgerecht 4 personen
3 15

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijstwafels met zuivelspread besmeren. Sla over rijstwafels verdelen. Kipfilet in schuine plakjes snijden en op rijstwafels leggen. Dressing erover sprenkelen. Tomaatjes wassen en in vieren snijden. Rijstwafels garneren met halve tomaatjes.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 175 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 10 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.