Supersnelle caesarsalade

295 kcal

15 min. bereiden

2.7/5

(76)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine


2005 nr. 05 - Proef de lente!

Aan de slag

  1. Korstjes van brood snijden en brood in keukenmachine tot grof kruim malen. In koekenpan olie verhitten en knoflook erboven uitpersen. Broodkruim over bodem van pan uitspreiden en al omscheppend goudbruin bakken. Broodkruim op keukenpapier laten afkoelen. Blaadjes van kropjes little gem losmaken. Sla wassen en droogdeppen of drogen in slacentrifuge. Van blaadjes enkele exemplaren apart houden, rest in reepjes snijden. Slablaadjes op grote schaal leggen. Kipfilet in dunne plakjes snijden en met slareepjes en kaas over slablaadjes leggen. Dressing erover sprenkelen en salade bestrooien met broodkruim.

  • algemeenOok leuk als hapje, geserveerd in de blaadjes little gem.

Wat vond je van dit recept?

Supersnelle caesarsalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig