bewaar
Spaghetti met ui-ansjovissaus
Spaghetti met ui-ansjovissaus
bewaar

Spaghetti met ui-ansjovissaus

25 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 teentjes

knoflook

700 g

rode uien

300 g

spaghetti

2 blikjes

ansjovisfilets in olijfolie

½ zakje

verse peterselie

100 ml

droge witte wijn

4 eetlepels

kappertjes

Aan de slag

Knoflook en uien pellen en fijnsnijden. Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Ansjovis laten uitlekken en olie opvangen. Ansjovis in stukjes snijden. Olijfolie (uit blikjes) verhitten in braadpan en ansjovis erdoor roeren. Uien en knoflook toevoegen en ca. 15 minuten op laag vuur bakken, regelmatig roeren. Peterselie fijnhakken. Wijn en kappertjes toevoegen aan uimengsel en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Spaghetti serveren met saus en garneren met peterselie. Lekker met groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met ui-ansjovissaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig