bewaar
Verstopte gehaktballetjes
Verstopte gehaktballetjes
bewaar

Verstopte gehaktballetjes

Kun jij de gehaktballen vinden? Ja, onderin deze ovenschotel!

5 min. bereiden
25 min. oventijd
183waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

witte snelkookrijst

1 el

ongezouten roomboter

12

Hollandse runderballetjes

450 g

diepvries gesneden bladspinazie in deelblokjes

350 ml

tomato frito

100 g

geraspte belegen kaas

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal (ca. 2 liter)

Kun jij de gehaktballen vinden? Ja, onderin deze ovenschotel!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 °C. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vet de ovenschaal in. Verdeel de gehaktballetjes en spinazie over de schaal.

2

Schenk de tomatensaus erover. Laat de schotel in het midden van de oven in ca. 25 min. bruin worden. Bestrooi na ca. 15 min. met kaas. Serveer de schotel met de gekookte rijst.