bewaar
Kalfsschnitzel met notenkorstje
Kalfsschnitzel met notenkorstje
bewaar

Kalfsschnitzel met notenkorstje

25 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

hazelnoten

2 eetlepels

paneermeel

3 eetlepels

bloem

1

ei

4

ongepaneerde kalfsschnitzels

zout en versgemalen peper

1

citroen

50 g

boter

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Aan de slag

1

Noten grof malen en met paneermeel mengen. Bloem zeven boven plat bord. In diep bord ei met 1 eetlepel water loskloppen. Schnitzels met zout en peper bestrooien en door bloem wentelen. Schnitzels door ei halen en vervolgens door notenmengsel. Noten goed aandrukken en paneerlaagje 5 minuten laten opstijven. Citroen in 8 partjes snijden.

2

In koekenpan boter verhitten en schnitzels in ca. 3 minuten per kant lichtbruin en gaar bakken. Serveren met partjes citroen. Lekker met gebakken aardappels en (asperge-)broccoli.