bewaar
Couscous met asperges en garnalen
Couscous met asperges en garnalen
bewaar

Couscous met asperges en garnalen

10 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

2 personen

500 g

groene asperges

3 eetlepels

olijfolie

150 g

couscous

1 pot

pastasaus toniin

125 g

cocktailgarnalen

Dit heb je nodig

  • wok

  • keukenpapier

  • grillpan

Aan de slag

Grillpan verwarmen tot gloeiend heet. Asperges wassen en van onderkant ca. 2 cm afsnijden. Met keukenpapier droogdeppen en bestrijken met 2 eetlepels olijfolie. Asperges in grillpan in ca. 5 minuten beetgaar roosteren, regelmatig keren. Intussen in pan 225 ml water aan de kook brengen. Pan van vuur nemen. Couscous door water roeren en ca. 5 minuten laten wellen. Intussen in steelpan pastasaus zachtjes verwarmen. Garnalen erdoor roeren. In wok 1 eetlepel olijfolie verhitten en couscous al roerend ca. 2 minuten bakken. Op twee borden scheppen. Saus erover verdelen en asperges erop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscous met asperges en garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig