bewaar
Couscous met asperges en garnalen
Couscous met asperges en garnalen
bewaar

Couscous met asperges en garnalen

10 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

2 personen

500 g

groene asperges

3 eetlepels

olijfolie

150 g

couscous

1 pot

pastasaus toniin

125 g

cocktailgarnalen

Dit heb je nodig

  • wok

  • keukenpapier

  • grillpan

Aan de slag

Grillpan verwarmen tot gloeiend heet. Asperges wassen en van onderkant ca. 2 cm afsnijden. Met keukenpapier droogdeppen en bestrijken met 2 eetlepels olijfolie. Asperges in grillpan in ca. 5 minuten beetgaar roosteren, regelmatig keren. Intussen in pan 225 ml water aan de kook brengen. Pan van vuur nemen. Couscous door water roeren en ca. 5 minuten laten wellen. Intussen in steelpan pastasaus zachtjes verwarmen. Garnalen erdoor roeren. In wok 1 eetlepel olijfolie verhitten en couscous al roerend ca. 2 minuten bakken. Op twee borden scheppen. Saus erover verdelen en asperges erop leggen.