bewaar
Tarwe met asperges en camembert
Tarwe met asperges en camembert
bewaar

Tarwe met asperges en camembert

30 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

ebly

1

groentebouillontablet

500 g

witte asperges

500 g

groene asperges

2 eetlepels

olijfolie

3

bosuitjes

250 g

camembert

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Ebly koken volgens gebruiksaanwijzing met groentebouillontablet. Witte asperges schillen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden. Groene asperges wassen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden. Witte asperges ca. 5 minuten koken. Laatste 2 minuten groene asperges toevoegen. Asperges laten uitlekken. In wok of braadpan olie verhitten. Asperges ca. 5 minuten roerbakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Camembert in reepjes snijden. Ebly laten uitlekken, bosui erdoor scheppen. Camembert door asperges scheppen en nog even goed doorwarmen. Ebly serveren met asperges.