Camembert-aardappelschotel

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Keukenspullen
- ovenschaal (ca. 2 liter)
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Snijd de tomaat samen met de camembert in dunne plakjes. Snijd de courgette in plakjes.
- Vet de ovenschaal in. Leg de aardappelen, camembert, tomaat en courgette dakpansgewijs in de schaal. Bestrooi met rozemarijn, peper en zout. Laat het gerecht in het midden van de oven in ca. 30 min gaar worden.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 445 kcal
- eiwit 25 g
- koolhydraten 38 g
-
vet 21 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Camembert-aardappelschotel
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Camembert-aardappelschotel
Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4.
- 300 g trostomaten
- 500 g camembert
- 1 courgette
Snijd de tomaat samen met de camembert in dunne plakjes. Snijd de courgette in plakjes.
- 5 g ongezouten roomboter
- 700 g aardappelschijfjes
Vet de ovenschaal in. Leg de aardappelen, camembert, tomaat en courgette dakpansgewijs in de schaal.
- 2 tl gedroogde rozemarijn
Bestrooi met rozemarijn, peper en zout. Laat het gerecht in het midden van de oven in ca. 30 min gaar worden.