Pas­ta met groe­ne as­per­ges in kaas­saus

(38) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 38

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan met ruim kokend water en zout pasta in ca. 10 minuten beetgaar koken. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 1 cm snijden. Van asperges houtachtige uiteinden afsnijden. Asperges in stukjes van 3 cm snijden. In wok olie verhitten. Asperges en bosui erdoor scheppen, 1 dl water toevoegen en asperges in ca. 4 minuten beetgaar smoren. Gorgonzola in stukjes snijden en met kaassaus door asperges roeren. Nog ca. 3 minuten al roerend verwarmen tot mooie saus ontstaat. Op smaak brengen met peper. Pasta afgieten en over vier diepe borden verdelen. Asperge-kaassaus erop scheppen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.