Tortelloni met noten en geroosterde venkel

Advertentie
Ingrediënten
- 1 grote venkelknol
- 1 pak tortelloni con formaggio e nocci (pasta 250 g)
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 bakje salsa ai 4 formaggi (saus 200 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan ruim water aan de kook brengen. Venkel schoonmaken en in dunne partjes snijden. Tortelloni aan water toevoegen en in ca. 8 minuten gaarkoken. Intussen venkelpartjes uitspreiden op bakplaat. Azijn en olie erover sprenkelen. Venkel ca. 10 cm onder hete grill schuiven en in ca. 6 minuten beetgaar roosteren. Tortelloni afgieten. Kaassaus erdoor roeren en ca. 2 minuten verwarmen. Tortelloni met saus in twee diepe borden scheppen. Venkel met olie erover verdelen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 800 kcal
- eiwit 25 g
- koolhydraten 60 g
- vet 61 g