bewaar
Voorjaarssalade met garnalen
Voorjaarssalade met garnalen
bewaar

Voorjaarssalade met garnalen

20 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappels

500 g

groene asperges

1 pak

doperwten

1

ui

1 schaaltje

cocktailgarnalen

6 eetlepels

olijfolie

5 eetlepels

witte-wijnazijn

Aan de slag

Aardappelen wassen en in vieren snijden. Aardappelen in laagje water met zout naar smaak in 15-20 min. gaarkoken. Afgieten. Ondertussen asperges schoonmaken en in schuine stukjes snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 5 min. gaarkoken. Laatste 3 min. doperwtjes toevoegen. Afgieten en koud spoelen. Ui pellen en in halve ringen snijden. Lauwwarme aardappelen mengen met asperges, doperwtjes, ui, garnalen, olie, azijn en naar smaak zout en peper. Salade over 4 borden verdelen.