bewaar
Rijst met paksoi en gehakt
Rijst met paksoi en gehakt
bewaar

Rijst met paksoi en gehakt

Er zit zo veel smaak aan dat iedereen ervan smult, en stiekem krijgen ze óók nog lekker veel groente binnen.

15 min. bereiden
87waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

witte snelkookrijst

2 struiken

paksoi

4 tenen

knoflook

400 g

rundergehakt

60 ml

arachideolie

15 g

verse kruiden

Er zit zo veel smaak aan dat iedereen ervan smult, en stiekem krijgen ze óók nog lekker veel groente binnen.

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was intussen de paksoi, maak schoon en snijd in reepjes. Pel de knoflook en snijd in dunne reepjes. Verhit de arachideolie in een wok of braadpan. Bak het gehakt met de knoflook in ca. 5 min. rul. Bak de paksoi en verse kruiden ca. 3 min. mee. Schep de rijst erdoor.