bewaar
Noedels met ijsgarnalen en mango
Noedels met ijsgarnalen en mango
bewaar

Noedels met ijsgarnalen en mango

15 min. bereiden
pittig
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

mihoen

1

rode peper

1

verse mango

1

rode paprika

75 g

waterkers

250 g

gekookte en gepelde garnalen

15 g

verse munt

75 ml

dressing mango/gember

Aan de slag

1

Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd ondertussen het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen uw handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in schuine ringen.

3

Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in reepjes. Halveer de paprika in de lengte en snijd het vruchtvlees in blokjes.

4

Snijd de waterkers grof. Verdeel de miehoen en vervolgens de waterkers over 4 kommen.

5

Verdeel de rode peper, mango, paprika en garnalen erover. Verdeel de blaadjes munt over de kommen. Besprenkel met de dressing. Lekker met wat gezouten pinda's erover.

bewaartipJe kunt alle ingrediënten van deze salade 2 dagen van tevoren bereiden en snijden en afgedekt in de koelkast bewaren in kommetjes. De salade kun je dan in 1 min. maken.

Mango snijden

Instructievideo - 01:02 min.