Open stevig donker meergranensandwich rosbief-tonijn
De kappertjes geven nóg meer smaak aan dit lekkere bruine broodje.
180 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
75 g
2 el
4 sneetjes
40 g
100 g
1 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2018 nr. 03 - Altijd weekend
2014 nr. 10 - Allerhande kookschool
2013 nr. 06 - Man in de keuken
2018 week 09-10 - 2018 week 09-10
Meng de tonijnsalade met het water. Beleg de sneetjes meegranenbrood met de bladsla. Verdeel er de rosbief en de verdunde tonijnsalade over. Bestrooi met de kappertjes.
- combinatietipLekker met wat verkruimelde zeezoutchips.
- algemeenMeenemen voor een picknick? Maak er dan een dichte sandwich van en neem de chips apart mee.
Open stevig donker meergranensandwich rosbief-tonijn
De kappertjes geven nóg meer smaak aan dit lekkere bruine broodje.

4 personen
180 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de tonijnsalade met het water. Beleg de sneetjes meegranenbrood met de bladsla. Verdeel er de rosbief en de verdunde tonijnsalade over. Bestrooi met de kappertjes.
combinatietip:Lekker met wat verkruimelde zeezoutchips.
algemeen:Meenemen voor een picknick? Maak er dan een dichte sandwich van en neem de chips apart mee.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
75 g tonijnsalade
2 el water
4 sneetjes stevige donkere meergranenbroden
40 g jonge bladsla met rucola
100 g rosbief
1 el kappertjes




