Open stevig donker meergranensandwich rosbief-tonijn
De kappertjes geven nóg meer smaak aan dit lekkere bruine broodje.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 75 g tonijnsalade
- 2 el water
- 4 sneetjes stevige donkere meergranenbroden
- 40 g jonge bladsla met rucola
- 100 g rosbief
- 1 el kappertjes
Advertentie
Bereiden
Meng de tonijnsalade met het water. Beleg de sneetjes meegranenbrood met de bladsla. Verdeel er de rosbief en de verdunde tonijnsalade over. Bestrooi met de kappertjes.
combinatietip:
Lekker met wat verkruimelde zeezoutchips.
Tip:
Meenemen voor een picknick? Maak er dan een dichte sandwich van en neem de chips apart mee.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 180 kcal
- eiwit 12 g
- koolhydraten 14 g
-
vet 8 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 320 mg
- vezels 2 g
Ook te zien in
Open stevig donker meergranensandwich rosbief-tonijn
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Open stevig donker meergranensandwich rosbief-tonijn
- 75 g tonijnsalade
- 2 el water
- 4 sneetjes stevige donkere meergranenbroden
- 40 g jonge bladsla met rucola
Meng de tonijnsalade met het water. Beleg de sneetjes meegranenbrood met de bladsla.
- 100 g rosbief
- 1 el kappertjes
Verdeel er de rosbief en de verdunde tonijnsalade over. Bestrooi met de kappertjes.
combinatietip:
Lekker met wat verkruimelde zeezoutchips.