Kokosrijst met chiligarnalen

Avondje Aziatisch? Dit zoetige rijstgerecht staat je razendsnel op tafel.

650 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de paprika en paksoi in repen. Verhit olie in een hapjespan. Schep de rijst door de olie. Voeg de kokosmelk en water toe en breng aan de kook. Verwarm de rijst 4-5 min. op matig vuur, tot de rijst al het vocht heeft opgenomen en gaar is. Voeg peper en eventueel zout toe.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok. Roerbak de paprika 2 min. Voeg de paksoi toe en bak nog 2 min. Warm de ontdooide garnalen 1 min. met de groenten mee en voeg de chilisaus toe. Schep de kokosrijst in diepe borden. Verdeel er de garnalen en groenten over.

  • Kokosrijst met chiligarnalen

    Instructievideo - 02:26 min.

Kokosrijst met chiligarnalen

Avondje Aziatisch? Dit zoetige rijstgerecht staat je razendsnel op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig