Koolrabi en komkommer

Je kunt de smaak van koolrabi vergelijken met die van bloemkool, een perfecte combinatie met komkommer en waterkers!

140 kcal

15 min. bereiden, 30 min. wachten

3.2/5

(90)

Ingrediënten

Aantal personen

2013 nr. 05 - 100% groente

Aan de slag

  1. Schil de koolrabi's en rasp ze met een grove rasp. Meng de azijn, yoghurt en mosterd en breng op smaak met peper en zout. Voeg de koolrabi toe. Dek af met vershoudfolie en zet minimaal 30 min. in de koelkast.

  2. Snijd de komkommer met een scherp mes in zeer dunne plakjes, of gebruik een kaasschaaf of keukenmachine. Voeg toe aan de koolrabi en breng eventueel op smaak met peper en zout. Schep op een schaal, verdeel de water­kers erover en besprenkel met de olie. Serveer direct.

Wat vond je van dit recept?

Koolrabi en komkommer

Je kunt de smaak van koolrabi vergelijken met die van bloemkool, een perfecte combinatie met komkommer en waterkers!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig