bewaar
Bleekselderij-komkommersalade
Bleekselderij-komkommersalade
bewaar

Bleekselderij-komkommersalade

15 min. bereiden
89waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 tl

Franse mosterd

3 el

witte wijnazijn

4 el

olijfolie extra vierge

8 g

verse dille

1 struik

bleekselderij

1

komkommer

200 g

witte kaasblokjes

Aan de slag

1

Maak in een schaal een vinaigrette van de mosterd, azijn en olie. Snijd de dille fijn, voeg toe en snijd de bleekselderij in stukjes. Snijd de komkommer in halve plakjes. Voeg alles toe aan de vinaigrette en meng goed.

2

Verkruimel de kaas en strooi over de salade. Breng op smaak met peper en zout.

variatietipDe rest van de dille is lekker bij vis.

bewaartipDeze salade kun je 's middags al bereiden. Bewaar afgedekt met vershoudfolie in de koelkast.

Vinaigrette maken

Instructievideo - 00:34 min.