Marshmallowkoekjes
Marshmallowkoekjes
bewaar
bewaar

Marshmallowkoekjes

15 min. bereiden
30 min. wachten
48waarderingen

Aan de slag

1

Leg 10 mariabiscuits op een magnetronbestendig bord en leg op elk koekje een marshmallow. Zet het bord in de magnetron en zet ca. 10 sec. op de hoogste stand. Blijf erbij staan en haal het bord eruit als de marshmallows zijn verdubbeld in omvang. Leg de rest van de biscuits voorzichtig op de marshmallows. Laat 30 min. afkoelen.

2

Rooster ondertussen het kokos 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur. Laat afkoelen in een bakje. Hak de chocolade in kleine stukjes en doe in een glazen kom. Hang de kom in een pan met een bodem heet water en zorg dat de bodem van de schaal het water niet raakt. Houd het water tegen de kook aan en laat de chocolade smelten (au bain-marie). Roer af en toe tot een glad mengsel ontstaat.

3

Doop de marshmallowkoekjes helemaal in de chocolade, zodat het hele koekje bedekt wordt. Leg ze op een stuk bakpapier. Bestrooi de helft van de koekjes met kokos en de helft met hagelslag. Draai ze om en bestrooi ook de andere kant, de helft met kokos en de helft met hagelslag. Laat in 30 min. hard worden.

Au bain-marie smelten

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Marshmallowkoekjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig